Back on track igen då

Nu har jag varit hemma några dagar och det känns (återigen) som om jag inte varit iväg alls. Märklig känsla det där, att jag så snabbt ”ställer om”. Det innebär tack o lov inte att jag inte kommer ihåg eller uppskattar allt jag gjort och fått vara med om på mina resor. Nädå, jag tar med mig alla minnen och plockar fram dom lite då och då.
Just denna Greklandsresan har jag, utöver umgänget med dom jag brukar träffa, haft några riktigt fina möten med fantastiska äkta människor som jag haft förmånen att få lära känna. Människor som är goda ända in från hjärteroten och som jag önskar allt gott. Sådana människor växer inte på träd och jag är tacksam att jag fått lära känna dom.

Nu är det alltså back to work som gäller och det känns väldigt bra. Om en vecka bär det förmodligen av igen, denna gången till Aten. Men inget är klart än. Kommer isåfall att bokas i sista sekunden.

Nu ska jag strax hämta lilla Aliki från dagis, familjens minsting fyller 5 år ❤
Vi ska ut på shopping, hon ska liksom sina syskon få välja födelsedagspresent själv.

Ovan bild på oss togs i Kilkis i somras, och på tal om Kilkis (igen) och min veckolånga Greklandsresa, vet ni vad som var allra bäst med denna resan?
Att det luktade rent och fräscht i Kilkis! Ingen liten smuts så långt ögat eller näsan kunde nå.
Underbart! 😈

2 Responses to Back on track igen då

Arkiv