Memories och saker som går i arv… <3

Häromdagen var jag hos syrran. Det är inte ofta jag är uppe på hennes ovanvåning, men den dagen var jag. Jag lekte med Aliki i hennes rum och det slog mig att den gula mattan har jag lekt mycket på förr…  det var Elenas & Micaelas. Deras allra första matta i deras första rum på Friisgatan.
Shit vilka minnen <3

Nedan foton är från mina döttrars första album.. dom var inte ens födda än, men herregud som jag längtade efter dom.
Mina ögonstenar. Mitt allt.


Nalle Puh-stolen var oxå mina döttrars (vi hade även Ior-, Nasse- och Tigerstolarna).
Älskar att våra saker går i arv.
Mattan kommer jag dock vilja ha när Aliki tröttnar på den – den vill jag att mina barnbarn ska ha.
Barnbarn ja.. jag längtar verkligen efter att bli mormor. Flera av mina vänner har blivit mormor/farmor och jag vill oxå bli det! Det är dock inte aktuellt än.. mina döttrar är ju trots allt bara 21. Och studenter på heltid. Plus att dom jobbar extra.
Ingen stress, och det kommer när det kommer. Som jag ska älska ihjäl mina barnbarn (oxå!). Som_jag_ska_älska_dom…

Men nu blev jag lite sentimental..
Älskar livet <3

One Response to Memories och saker som går i arv… <3

Arkiv