Hashtag #LoveMyLife

Jag älskar verkligen mitt liv. Kan inte klaga på något just nu. Inte för att jag brukar klaga – det gör jag så gott som aldrig ändå.
Allt är verkligen på topp. Jag känner lugn och ro. Är balanserad och harmonisk – på alla plan.
Ja, även på jobbet. Mina vänner brukar tycka att jag jobbar för mycket. Och det är förvisso sant, jag jobbar mycket. Men jag älskar det. Och vad man kanske inte vet (mina närmaste vet dock) är att jag kan vara ledig precis när jag vill. Och tro mig, jag ÄR ganska mycket ledig oxå. Då reser jag eller så har jag dagar då jag inte ens går utanför dörren. Dagar då jag bara ligger på soffan och kollar på Netflix.

Jag är smickrad över omtänksamheten. Det värmer att mina vänner är rädda om mig (såklart dom är – precis som jag är om dom!).
Mina vänner ja, jag har några riktigt bra sådana, det finns några riktigt fina människor som jag älskar att umgås med. Som jag kan vara mig själv med. Som jag kan lära mig av. Som jag vet skulle finnas där för mig i vått och torrt. Som inte skulle bedra eller utnyttja mig.
Jag  har gjort en ganska ordentlig rensning bland ”vännerna”. Jag har de senaste åren omvärderat väldigt mycket i mitt liv och har inte längre tolerans för något som inte är äkta.

Ytterligare anledningar till att jag mår så himla bra är oxå för att jag tränar. Jag springer varannan dag. Ett måste för mig och mitt välmående (och för att jag älskar mat och godis alldeles för mycket, hahaha).
#runningismytherapy är en hashtag jag ofta använder – och det är precis det: therapy.

När jag inte springer, antingen hemmavid nära havet eller i Bokskogen, så tränar jag med en kompis på gym. Fast jag är inte så glad i gym. Jag tränar hellre ute.
Lika stort behov som jag har av att jobba, lika stort behov har jag av att få vara själv. Jag är så mycket ute bland folk att ensamtid är sjukt viktigt för mig. Antingen på soffan eller i löpspåret.

Viktigast av allt för mig är att jag får styra min egen tid. Få bestämma själv när, var, hur och med vem jag ska jobba.
Just därför kommer jag aldrig mer kunna ta en anställning. Jag brukar få frågan lite då & då (vilket ju är väldigt bra för mitt ego hehe), det innebär ju att min attraktionskraft på arbetsmarknaden  är fortsatt relevant. Brukar lösa det med att man får hyra in mig/anlita mig istället – fast högst på halvtid; jag behöver ju få frigöra tid för mina andra åtaganden: Maria Lindberg, vars agent jag är, mina moderators- och konferencieruppdrag, våra rekryteringsuppdrag i Appointed.
Och så vårt detaljhandelsbolag Inovshop, där vi jobbar med POP solutions, merchandising security, store fitting, digital signage & consumer experiences – men i ärlighetens namn är det min grymma partner in crime som roddar den verksamheten.

Som sagt, livet leker och jag stortrivs.
Och snart är det helg – den ska spenderas med mina vänner och löprunda i Bokskogen – den löprundan kommer definitivt behövas efter denna helgen.. (på tal om att tycka om mat.. :-))

Tata folket <3

Comments are closed.

Arkiv