Älskar att fynda!

Lately har jag gjort en hel del fynd. Bland annat en svartvit klänning från Ilse Jacobsen, den på bilden nedan. Ja, jag vet att jag inte borde köpa fler svartvita klänningar, men jag bara tokföll för den här.. och det vore direkt tjänstefel att inte köpa: nersatt från 1800 -> 900! Dessutom sista klänningen och i min storlek. Vi vet alla vad det betyder, hehe.
Har även köpt skor från Scorett, linne från Benetton, en beige klänning från PartTwo, samt en svart kjol, oxå den från PartTwo.


Jag är riktigt nöjd!
Men det bästa fyndet måste ändå vara mina solglasögon…
När jag var i Grekland såg jag dessa på nedan bild men köpte inte. Ångrade kort därefter ihjäl mig och ringde mina föräldrar för att be dom åka tillbaka till affären. I Grekland var dom nersatta med 15%, från 160 -> 135 euro.

När jag var på Nova Lund med en väninna för någon vecka sedan, ville hon kolla på solglasögon.
Det första jag såg när vi kom in på Synsam var just dessa RayBan som jag ångrade ihjäl mig att jag inte köpte i Grekland.

Jag tänkte att det var ödet. Det var ju inte säkert att mina föräldrar skulle hitta dom i Grekland.
Kollade priset, 1700kr. Dyrare än i Grekland men jag tänkte skit i det, jag köper dom ändå. Jag vill ju ha dom.
Min väninna hittade oxå ett par nya solglasögon, även hennes kostade 1700. Väl framme i kassan informerades vi om att det var ”Köp 2 betala för 1” – vilken tur!! Våra solglasögon kostade oss alltså 850 kr/paret!
Ibland ska man ha tur 🙂
… samtidigt som min teori om att man ska slå till när man ser något, faller. I detta caset fick jag ju glasögonen betydligt billigare än om jag hade köpt dom i Grekland…

Hmm.. får väl fortsätta gå på magkänslan <3
Tata folket!

2 Responses to Älskar att fynda!

Arkiv