Big Slap & Malmö Pride

Det händer mycket i Malmö just nu – och var ska sleven vara om inte i grytan, för att citera någon som sa det om mig, hahaha!
Jag var på Big Slap (ja, jag!blev inbjuden av bästa mäklarbyrån i stan, Landgren och tog med mig min kompis Ebba!

Fantastiska Peter & Ines Landgren nedanVi hade en mycket rolig kväll måste jag säga! Min Elena var oxå på Big Slap och lyckligtvis hade hon inte druckit en droppe – till skillnad från tanterna, hahaha – så hon kunde köra oss hem i Ebbas bil. Bra va!
(och så har vissa mage att klaga på ”dagens ungdom”… well mina ungar hör inte till kategorin som man klagar över! Bästa döttrarna ever!).

Iallafall, min Micaela var inte på Big Slap, för hon var på Pride. Micaela är Programansvarig i år och jag är så sjukt stolt över henne och arbetet hon utfört.

Jag har två uppgifter i årets Malmö Pride, en av dom var att hämta artisten …

Rikard Wolff (!) från Kastrup.. i ovan badass Volvo. Förstår ni hur stor den bilen är?? Gigantisk!

Dessutom är det en automatare med en massa finesser som jag inte kände till. Men kul bil att köra!

När Rikard uppträdde. Så bra!

Min andra uppgift, eller rättare sagt uppdrag, är att jag ska leda en ungdomspartidebatt på onsdag kommande vecka. Debatten kommer handla om unga hbtqia+ -personers utsatthet och vad man kan göra åt det.
Klockan 17.45 på Scandic Triangeln, ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp!

Min dotter Micaela är alltså min uppdragsgivare. Hur konstigt är inte det? Kära dottern var dessutom ganska jobbig att prisförhandla med, måste jag säga, hahaha.
Skämt åsido, jag är oerhört stolt. Event är Micaelas grej! Plus att hon kan filma & klippa! Och skriva manus! Och skådespela! Ja, hon kan sätta ihop en film från ax till limpa. Min grymma tjej!

Jag har en grym tjej till som jag är sjukt stolt över, min Elena och tillika Micaelas andra hälft (bokstavligen faktiskt, enäggstvillingar som dom ju är), här går Elena i paraden <3

Nu är det dags för mig att fortsätta förbereda mig inför debatten på onsdag, tata gott folk.
And remember, make love not war <3

Comments are closed.

Arkiv