Ett år äldre

I förrgår fyllde jag 47 år. Jag älskar att fylla år! Verkligen älskar det! Det är det bästa jag vet, och alternativet är inte ett dugg intressant.
Att jag blir äldre innebär förhoppningsvis oxå att jag blir klokare. Min fina mamma brukade alltid säga ”Jag är lite äldre, så jag vet lite mer”, när vi hade våra diskussioner. Såhär i efterhand kan jag bara konstatera att visst var det så – och är fortfarande delvis. Man lär sig mer med åren. Fast det gäller såklart inte alla. Det finns ett & annat hopplöst fall som aldrig lär växa upp, som aldrig kommer lära sig vissa saker, oavsett hur gamla dom än blir.
Jag är tacksam att jag kan ta till mig information, att jag fortfarande lär mig saker och är fortsatt väldigt nyfiken på livet.

Från det ena till det andra:
Kolla in denna killer-squashen som växte i min trädgård (!). Gigantisk! Den lilla bredvid är så att säga normalstor.


1,3 kilo vägde den! Rödbetorna i bakgrunden, oxå från min trädgård, var oxå fantastiskt goda!
Stekte iallafall upp squashen och sedan åt jag och Cecilia upp allt – efter en en-timmes lång poweralk.

Så himla gott det var. För det första så älskar jag squash (och rödbetor) och i synnerhet om det kommer från min trädgård. Snacka om att man blir bortskämd..
Samma sak var det med min egenodlade spenat, oxå i världsklass.
De röda vinbären flödar för fullt, nu ser jag fram emot tills björnbären ploppar ut, hehe.

Tata gott folk, önskar alla fina människor en härlig kväll <3

Comments are closed.

Arkiv