Idag hände det

Det som inte hänt på ganska länge. Jag svimmade imorse. Sist det hände var nog för några år sedan. Jag har lärt mig känna igen när det kommer och då bara sätter jag mig omedelbart ner. Men imorse hann jag inte riktigt med. Didn’t see it coming. Jag reste mig från sängen på morgonen för att gå på toaletten och väl utanför toan så bara svartnade det för ögonen och nästa sekund låg jag på badrumsgolvet. Mina föräldrar hörde mig falla och sprang till mig. Eller rättare sagt, min pappa stod precis bredvid mig, med ryggen mot mig och han hörde inte när jag gick förbi honom. Morsan började genast med att jag måste sluta träna så mycket osv.. som om det har med det att göra..hehe.

Jag slog axeln, knät och hakan. Inte så farligt men tillräckligt för att det ska göra ont och kännas ömt. Och förmodligen bli något blåmärke. Inte så skönt att landa på ett badrumsgolv. Don’t try this at home kids…

Fast senare mådde jag bra igen. Jag vet ju varför det hände: jag har väldigt lågt blodtryck och lågt blodsocker – det i kombination med att jag snabbt gick upp från sängen = dömt att bli en närkontakt med golvet..

Skulle fika med kompisen Aleka, hon fixade frillan hos bästa frisören i Kilkís, Xaris! En vän från förr i tiden 🙂

Tata alla finisar ❤

Comments are closed.

Arkiv