Det var inte såhär …

… jag hade föreställt mig söndagen. Inte gårdagen eller idag heller för den delen: liggandes på soffan, alldeles sjuklig, ont i halsen, öronen, huvudet, nacken och kroppen över lag.

Tredje dagen idag and still counting. Börjar bli irriterande nu. Det är inte riktigt min grej att vara sjuk. Och så gillar jag inte att ha ont. Min smärttröskel är inte högst i stan direkt, det vet ni som känner mig. Jag har riktigt ont i min hals. Det svider som f-n, speciellt när jag sväljer. Det enda som hjälper är inte alvedon+ipren-kuren (som jag ändå tar var sjätte timme), utan det är piggelinglass. Hade inte överlevt utan. Tror jag äter typ 10-15 glassar om dagen.

Jag kanske inte tillfrisknar eftersom jag inte tar det helt lugnt. Inte för att jag har jobbat ihjäl mig, det har jag inte, jag har valt bort flera möten/events, men jag har ändå gått på vissa möten, två i måndags, ett idag, har möten både imorgon och på torsdag som jag vill och behöver gå på – och på fredag är det midsommar, då ska jag på fest, och då tänker jag vara friskast i stan.
En sak som jag inte har gjort är att träna. Sist jag sprang var i lördags. Det känns konstigt. Vill springa ju! Men jag lyssnar på kroppen. Jag känner mig svag och vet att jag inte hade klarat många meter. Jag blir andfådd bara jag går upp för trappan till mitt sovrum. Utmanar alltså inte ödet. Jag kommer springa tidigast när jag helt symtomfri.

… under tiden är jag tacksam att jag har barn som skämmer bort mig, som här, med en fruktsallad <3

Tata folket, ta hand om er och jag hoppas ni klarar er från sjukdomar!

Comments are closed.

Arkiv