Καλο μήνα, som vi säger i Grekland

Det betyder ”glad månad”. Det brukar man säga när det är ny månad, men även ny vecka. Och en god månad kommer det allt att bli! Idag fick vi ytterligare ett par nya rekryteringsuppdrag och vi är så glada, stolta och självklart ödmjukt tacksamma för förtroendet vi får! Idag tog vi alltså ytterligare ett par affärer hos en ny kund, och förra veckan likaså. Vi fyller våra dagar medandraord, hehe.
Och på tal om våra kunder, en av dom fick denna tårtan levererad till sig idag, ValiLEAD, som jag gjorde VD-rekryteringen till. Vår kandidat började idag, och då skickar vi alltid tårtor. Det uppskattas verkligen – och det är meningen. Vi vill göra det där lilla extra för våra kunder.

Fast oavsett hur busy jag är på jobbet, så tajmar jag alltid in mina varannandags-löprundor. Det blev 7km även idag.

.. och så har jag lämnat blod – för första gången på väääälidgt länge UTAN Emla-kräm. Ja, ni läste rätt. Utan EMLA.
Jag visste att jag skulle lämna blod så självklart satte jag krämen, på vänster arm eftersom det är där det känns bäst. Fråga inte varför. Tyvärr gick det inte att ta blod från vänster armveck, blodkärlen sprack så sjuksyrran ville ta från högra. Men på högra armen hade jag ingen kräm.. var så nära på att bryta ihop. Men istället bet jag ihop (!) och gjorde det.
Är jag inte en hjälte!!? Jo, banne mig. Det är jag. Alla som känner mig vet hur sjukt rädd och illamående jag är när sprutor kommer på tal.

Utöver detta så blev jag även opererad utan lugnande.
Första gången jag opererades var för ett par månader sedan och för samma sak, då fick jag så mycket lugnande att jag inte ens har något som helst minne av hur jag kom hem (vet att sjuksystern, som är en god vän körde mig, men jag minns det knappt). Och sedan minns jag inte resten av det dygnet. Jag var helt borta och hade ingen som helst tidsuppfattning.
Jag vet att tjejerna kom och gick vid något tillfälle, men allt var som i en dimma. Så vill jag aldrig mer känna. Aldrig någonsin. Att inte ha koll, det gillar inte jag och här hade jag verkligen ingen koll.
Så detta ingreppet gjordes utan lugnande, men massor med bedövning. Jag var i ärlighetens namn inte helt säker på exakt vad jag skulle göra, därav att jag kanske inte var såå orolig.
Första gången jag opererades, då visste jag mycket väl vad som väntade, därav de tunga lugnande tabletterna inför ingreppet.
Men nu vet jag ju att jag klarar mig utan. Så bra!
Allt sitter i huvudet. Man ska bara bemästra tankarna och ta kontroll över oron, sedan löser allt sig.
I can do it!
Tar stygnen om tio dagar, får se om jag är lika kaxig då, hehe.

Tata gott folk, önskar er kärlek, peace and understanding <3

One Response to Καλο μήνα, som vi säger i Grekland

  • Lotta says:

    Jag är omåttligt imponerad, vilket mod! Känner ju dig…. Och snart har du snyggaste tanden och med om möjligt ÄNNU snyggare leendet också! YOU ROCK GIRLFRIEND <3

Arkiv