Värmen (nåja) är här!

Okej, jag ska inte vara så kritisk. Det är varmt. Relativt varmt, iallafall. Såklart inte i jämförelse med tex Grekland, men för att vara Sverige i slutet på maj, är det alldeles underbart. Vi har sannerligen inte varit bortskämda med värme under april månad. Kolla på nedan! Så vackert Skåne är!

Jag har rensat i trädgården – med min Elenas hjälp, ska tilläggas. Vi spenderade fyra timmar häromdagen, puh!

Riktigt bra terapiarbete faktiskt. Även om Elena inte riktigt höll med, hahaha.

Varmt eller inte, mina varannandag-joggingrundor blir alltid av!

.. och efter dagens 7km-runda var jag mycket tacksam över nedan gula pall i min dusch, den köptes in för drygt 1,5 år sedan eftersom den behövdes då. Och har (tack o lov) blivit kvar i mitt badrum ever since.

Och lär få stanna kvar för alltid!

Jag har ätit lunch med fantastiskt trevliga CamillaKajutan i Limhamns Småbåtshamn.

… och så har vi varit hos syrran på grill och drinkar. Min fantastiska svåger Tony är grym på många saker – blanda drinkar är en av dessa saker!

Så har ett par av mina lediga dagar sett ut so far.
Ytterligare ett par saker återstår, bland annat tjejträff men oxå en del jobb. Vi har fått in tre redovisningsekonomer, snart ligger dom på vår sida www.appointed.se, och eventuellt – håll tummarna – ytterligare fyra tjänster som jag inte riktigt kan tala om än, eftersom jag officiellt och formellt inte fått dom… håll tummarna, som sagt 🙂
Nu är det Netflix-time, tudelooo gott folk!

Comments are closed.

Arkiv