Min helg

I lördags var det Eurovision och som vanligt var vi bjudna till några vänner på tacos. Och precis som vanligt var det supertrevligt – och supergott! Min syster med familj var oxå där och på nedan bilder myser jag med familjens minsting Aliki ❤ älskar henne!

Fast innan vi kollade på Eurovision så var det match kl 15.00, LB07 mötte Eskilstuna och jag är som bekant speaker på våra hemmamatcher. Att det var match just den dagen kom jag på klockan 14.10 … h-e-l-v-e-t-e! Jag var knappt ens påklädd! Snacka om att pulsen gick upp.. Nåväl, det ordnade sig, jag var på plats i tid och allt gick bra. Förutom att vi förlorade.

Söndagen började med en 7km löprunda och resten av dagen gjorde jag så lite som möjligt. Medandraord var det undercover-kläder (läs pyjamas) och Netflix. Så skönt.

Nu är det måndag och ser jag fram emot en fartfylld och fullspäckad vecka.
HIT IT!

Comments are closed.

Arkiv