Det har varit några tunga dagar

Min farbror Georgios gick bort för knappt två veckor sedan och i förrgår var begravningen. Självklart åkte hela familjen upp till Stockholm för att närvara. Det var tungt. Mycket tungt. Mina föräldrars syskon står mig väldigt nära. Nästan alla mina släktingar över lag står mig nära.

Shit vad jag verkligen inte gillar döden. Jag vill inte att människor som jag älskar ska ryckas bort från mig. Ofrånkomligt eller inte.

Den här 9 år gamla bilden dök upp i mitt flöde kvällen innan begravningen. Min kusin Vaso och jag. Och min farbror i bakgrunden. Kändes konstigt. Kvällen innan begravningen..


Min fina bror Jannis

.. kusin Dimman..

.. kusinerna Marios & Christina, plus syster Dora.

Vi kom hem sent fredag kväll. Kände mig tom, trött och seg.

Därför var det skönt att börja lördagen med milen

.. för att sedan spendera resten av dagen & kvällen med min bästis Bönan.
Hon hade anmält oss till ”Madamilen” – jag gick alltså ytterligare en mil med Beata efter min 10km-löprunda!


En del av promenaden gick längs Kärleksstigen. Fint <3

Nu är det rätt i säng som gäller.
Imorgon ska vi alla äta middag hos brorsan, sedan är det jobba som gäller för mig resten av dagen.

Livet är här och nu <3

3 Responses to Det har varit några tunga dagar

 • Birgitta says:

  Fina Daniella!
  Beklagar sorgen efter din farbror. Det är aldrig enkelt att skiljas från människor man älskar. Döden är en del av livet och det är många som inte klarar av att tala om döden. Du är inte ensam om att inte tycka om det. Jag personligen finner ro i att mina nära som har lämnat oss, befinner sig på en bättre plats. Saknaden är ofantlig och obeskrivlig men min tro hjälper mig.
  Ursäkta min fråga, men dog han hastigt eller drabbades av han sjukdom?
  Du är en fin människa Daniella. Du har stort hjärta. Jag önskar att sorgen och saknaden efter din farbror läker snart och att dina minnen av honom bevaras varmt i ditt hjärta. Ta hand om dig kära du.
  Vh, Birgitta

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Tack fina Birgitta för dina rader. Nej, det är det svåraste som finns, att skiljas från personer man älskar.
  Min farbror var sjuk. Han hade cancer. Jag hoppas att han är på en bättre plats, där han slipper smärta och oro.
  Tack än en gång. / Daniella

 • Richard says:

  Beklagar verkligen Bella!
  Kram på dig.

Arkiv