Debut som speaker, ✔️

Igår spelade LB07 (vars styrelse jag sitter i) allsvensk hemmapremiär (mot Piteå IF) och jag gjorde debut som speaker. Kul! Mindre kul var det att det blev 1-1. Vi gjorde 1-0 strax innan första halvleken tog slut och Piteå kvitterade när det var typ endast 5 sekunder kvar av matchen. Så jäkla surt. Kändes som en förlust. Och det var det på sätt vis – vi förlorade två poäng.


Jag var ordentligt påklädd, två jackor, polotröja, tjocktröja och poncho! Det var ju skitkallt igår – och inte var det bättre idag – det  var både kallt och det regnade! Men vad gör det när man har stans coolast paraply, hehe.


.. fast oavsett om det var kallt & regnigt, så började iallafall jag dagen med en 6km löprunda, plus en omgång av 7an (alltså appen Seven). Gött!
Nu leta efter en solresa som jag ska göra med mina döttrar <3

Tata gott folk!

One Response to Debut som speaker, ✔️

  • Jeanette says:

    Om någon ska ha ett zebrarandigt paraply så är det väl du! Icke förvånande!
    Men du hjärtat, du behöver rensa ogräs! HAHAHA!

Arkiv