Vårt Employer Branding-event …

… ”När HR gifter sig med Marknad” är nu levererat och klart; 
Det gick över förväntan. Jag är mycket nöjd med lokalen som Scandic St Jörgen sponsrade oss med, jag är mycket nöjd med antalet deltagare 107 st (!). Jag är mycket nöjd med alla talare, och jag är okej nöjd med min egen insats. Jag är sjukt kritisk mot mig själv och tycker alltid att jag kan bli bättre – men den här gången ska jag inte fokusera på det som inte var bra – som att jag glömde ge talarna sina presenter på slutet, personlig choklad från bästa GetSpecial!
Som tex nedan!

Killarna bakom GetSpecial – mycket trevliga, mycket serviceminded, väldigt prisvänligt – jag rekommenderar skarpt!


Min Elena tog emot alla och prickade av folket i dörren.

Min partner in crime Patricia

On stage!

Och våra eminenta talare!
Niels Paarup-Petersen från Gullers Grupp, Liselotte Andersson från E.ON, Tina Rudin Kaikkonen från Coure, Andreas Pitlik från SOUTH, Louise Dolck Strömberg från Axis, Margaretha Alexanderson från Ahrens, Linda Rosdahl från Curious Cone, samt Patricia & jag från Appointed!

.. och genast har tankarna gått igång på uppföljare/workshop till detta event, samt skapandet av ett nytt event: nämligen ett som handlar om ”Fuck-ups” – det finns många företag som har erfarenhet av det – hur har dom hämtat sig, hur har dom reparerat sitt varumärke? Det vill jag oxå göra ett event om!

.. men inte tänka på det nu – nu behöver jag vila lite.
Hej soffan och Netflix <3

One Response to Vårt Employer Branding-event …

  • Patrik Olsson says:

    Jag var tyvärr int där själv men hörde att eventet blrv en succe och att DU var en succe! Påläst, personlig men ändå proffsig! Och rolig! Att du lyckades få folk att vakna till, det var ju endå väldigt tidigt på morgonen!! Du är bäst Daniella, glöm aldrig det. Tack för en underbar blog!

Arkiv