Den enda greken som inte äter lamm?

Folk blir dö-förvånade över att jag inte äter lamm. ”Men du är ju grekinna!”. Jajamen, jag är grekinna (oxå) i allra högsta grad, men lamm.. nope, don’t think so. Inte lever heller.

Eller getost för den delen. Fast ovan bild är på får, flera vita och så det svarta fåret.

I övrigt så äter jag nog det mesta. För många år sedan åt jag faktiskt lamb racks på restaurang, utan att veta om det, och tyckte tydligen att det var sjukt gott.. har ändå inte vågat prova igen. Och lär inte göra det idag heller på den obligatoriska påskmiddagen med familjen 🙂

Fortsatt glad påsk alla fina människor! Nu ska jag på min obligatoriska löprunda – som (liksom familjepåskmiddagen) inte på något sätt är förknippat med tvång; bara ett starkt behov hos mig som jag absolut inte vill vara utan!

Tata folket!

Comments are closed.

Arkiv