Alltså den här barnmorskan!

Är sjukt trött på henne nu. Ni har säkert läst om henne, kvinnan som inte vill utföra aborter och som stämde sin potentiella arbetsarbetsgivare region Jönköping, för diskriminering eftersom dom nekade henne anställning. Hon har nu förlorat även i Arbetsdomstolen.
HELT RÄTT! Klart som fan att man ska nekas anställning om man vägrar utföra arbetsuppgifter som INGÅR i arbetet.
Inser hon inte att det hon begär är helt orimligt!? Man kan för fan som arbetstagare inte villkora arbetsuppgifterna! I synnerhet inte inom vården!
Nu är jag tack o lov lyckligt ovetandes om hur det är att göra abort, men jag känner kvinnor som har gjort det och vet hur dåligt dom har mått. Det har verkligen inte varit ett beslut som fattats lättvindigt – tänk då att komma till en barnmorska som väljer (!) vem hon ska hjälpa eller inte. Det är fullständigt oacceptabelt. That goes without saying liksom. Det behöver man knappast vara Einstein för att begripa.

Nu överväger hon att gå till Europadomstolen – alltså herregud finns det ingen gräns för hur långt hon tänker dra ärendet? Om jag har rätt för mig så är det iallafall inte skattebetalarna som finansierat detta. Det var en jävla tur.. för jag är så satans provocerad av hela historien.
Hon får gärna ha sin kristna religion och tro på Gud, jultomten eller vem hon vill, men hennes religion hör inte hemma på arbetsplatsen. Det är inte svårare än så.
Sorry abortmotståndare, but..

.. och alla som följer mig vet att jag inte uttrycker mig på detta brutala vis, men det var en  bra bild!

Lite mjukare avslut kommer dock här, hehe..
Love, peace and understanding!

Det är ju trots allt snart påsk och då ska man vara snäll 🙂

Comments are closed.

Arkiv