Bye Dortmund and hello Malmö!

Vilken helg vi har haft! Maria (Lindberg, reds anm) gick sitt livs match i helgen. En VM-titelmatch hon förvisso förlorade, men hon gjorde det med flaggan i topp. För om man får en osportslig skallning i fjärde ronden (och en lika ojuste armbåge lite senare), av en 12 cm längre och minst 5kg tyngre motståndare men ändå orkar gå alla tio ronder ja då är man en vinnare! Marias motståndare är känd för att ta till fula knep. Nåväl. Ny dag, nya tag!

Här kommer lite bilder från resan. Jag, FavoFredric, Rehanna och Magnus körde ner och det var så kul!

Maria med sina tränare Pavel & Khoren – så himla bra bild!

Taggad Maria strax före matchen!
Maria med sina tränare Pavel & Khoren

Jag med Marias cutman, doktor Tim Kuchenbuch

Min ackreditering

Match!

Maria med sitt team efter en stenhård match

Stefan Alfelt från Aftonbladet var på plats och intervjuade Maria direkt efter matchen

.. och på tal om Stefan, så här skrev han på sin facecbook 🙂

Det tyckte jag var snällt skrivet av honom! Och jag hade ingen som helst aning om att man inte fick stå där jag stod.. nu kommer ju jag alltid vilja stå där, hahah!

Näsan togs om hand av Tim. Tack o lov behövde inte Maria åka in och få näsan ”rätt”. Den var ”snyggt” (!) bruten.

Fredric filmade.. 

Älskar denna bilden!

När vi hade samlat ihop oss så gick vi ut och kollade på huvudmatchen


På söndagen åt vi alla frukost tillsammans och sedan körde vi hemåt.
Vi stannade utanför Hamburg och åt alla tillsammans

Det har varit en härlig helg och jag älskar att kolla på boxning – det hade jag verkligen ingen aning om när jag & Maria började jobba ihop! Det var det första jag sa när Maria frågade om vi kunde prata om ett upplägg där jag gick in som hennes agent: ”Jag gillar inte boxning”.
Äsch, det kommer du snart att göra”, svarade Maria bara. Och hon hade rätt! 🙂
Ett tack till Favo-Fredric är definitivt på sin plats, utan honom hade denna professionella relationen och numera även vänskapen, aldrig uppstått.

Avslutningsvis, ni är några som har undrat om Maria inte längre är världsmästare – jo, det är hon fortfarande – i sin egen viktklass. Marias bälten stod alltså inte på spel, bara hennes motståndares.
So, still a champ! And always will be!

One Response to Bye Dortmund and hello Malmö!

Arkiv