Maria Lindberg Rumbles in Malmö!

Det har varit en ”sån” vecka. Igen.
Ännu mer fullt upp än vanligt. Och jag älskar ju det. Jag älskar tempot och att det är fart och fläkt! Älskar när pulsen går upp, men då är det desto viktigare för mig att helgen är hyfsat fri från aktiviteter.
Well, så har det inte varit denna helgen, alltså aktivitetsfri, men det gör inget, jag överlever, hehe.

Hela fredagen gick i medias tecken – för Maria Lindberg då, som är i Malmö över helgen.
Här fotas hon av Sydsvenskans fotograf vid Kallis.

.. efter Sydsvenskan var det dags för Expressen och Aftonbladet, denna gången var vi på Hotel Malmö Arena.

Maria är högaktuell då hon går match den 1/4 i Dortmund, mer om detta längre fram!
.. och anledningen till att Maria är i Malmö är pga att det är en boxningsgala på Baltiskan, Rumble in Malmö!
Där var vi!! VIP-platser – bra där, Maria 🙂
Baltiskan, som för övrigt har en utställning om Maria oxå – coolt!


Huvudmatchen var mellan Adrian ”Gäddan” Granat och Alexander Dimitrenko – den sistnämnda, Dimitrenko hade Marias två tränare i sin ringhörna.
Dimitrenko sänkte Adrian första gången efter ca 1,5 minut. Adrian kom upp, och då var han verkligen inte stadig på benen, tog emot en serie slag och föll igen. Då avbröt domaren matchen. Två minuter senare alltså. Lite antiklimax.. här hade man väntat på huvudmatchen hela kvällen och så tog det slut efter några minuter. Så kan det gå.
Det var knäpptyst inne på Baltiskan. Alla andra ”hemma-boxarna” hade ju vunnit sina matcher och huvudmatchens hemmaboxare förlorade efter två minuter.
Oxå något jag funderade över faktiskt – ska man vinna över hemmaboxaren måste man i princip knocka sin motståndare. För om det är poängen som avgör så tror jag att det oftast är till hemmaboxarens fördel. Jag har såklart inte erfarenhet worth mentioning för att ens vara i närheten av att bedöma, men jag ser ju vem som utdelar flest slag kontra tar emot flest slag. Och vid några matcher tyckte jag inte det var solklart att just hemmaboxaren skulle vinna.


Jag gillade mest Sven Fornling, nedan, och en kille som heter Simon Henriksson.

Iallafall, galan: shit vilken cool atmosfär!! Jag har varit på några galor nu och jag gillar verkligen hela den adrenalinpumpade set-upen! Kom även på mig själv med att skrika ”Maaaaaataaaaaa”!
Alltså ”mata” som att i mata slag då.. (det fattade ni va?).
I got carried away… 🙂

Nästa gala jag ska på är i Dortmund och då ska jag heja fram Maria!
… kan ni förresten föreställa er att Maria boxas i Malmö..? Vilken drag det hade blivit! Herr Rosengren (fd ordföranden för Svenska Boxningsförbundet) var på plats på galan, och han gillar ju Maria..  Dom växlade även några ord och Björn gav henne oxå en klapp på kinden.
Angående Björn Rosengren, se inlägget jag skrev när vi var på Debatt, det hittar ni här.

Och det där med att det är bättre att hålla tyst och misstänkas för att vara dum i huvudet, än att öppna munnen och undanröja alla tvivel, det påminns jag om när jag läser det nästan fyra år gamla inlägget från Debatt.. Jisses..
Jaja.. jag ska utveckla även detta lite längre fram.

Under tiden, vill ni veta allt om boxning, kolla min vän Kent Hanssons och Stefan Alfelts blogg, Mr Ringside!

Tudelooo gott folk <3

Comments are closed.

Arkiv