Employer Branding event i Malmö by …

Appointed och Curious Cone!

Vi har fått fantastisk respons och det känns så sjukt bra!
Så fantastisk att vi faktiskt blev tvungna att byta lokal – och då är det ändå mer än en hel månad kvar tills eventet äger rum. Vi är så oerhört stolta och glada över det!
Vi = jag & Patricia från Appointed då, och Linda från Curious Cone – Linda var tidigare Patricias medarbetare på hennes förra jobb. Bra medarbetare/kollegor ska man behålla kontakten med, och det gör vi.

Datumet för eventet är den 20e april och tiden är 07.30-09.30. Platsen spikar vi innan veckan är slut, men någonstans i centrala Malmö.
Eventet vänder sig till dom som arbetar med marknad, HR eller är chefer, och vi kommer bl a tala om hur man attraherar och behåller grymma medarbetare, samtidigt som man gör dessa till ambassadörer 🙂
Vi har knutit till oss grymma talare och paneldeltagare, så detta kommer bli så himla bra! Shit som jag längtar till den 20/4 :-)))
Vill man veta mer eller reservera plats(er) går det bra att kontakta mig på daniella@appointed.se

Här hittar man eventet på Facebook!

Tata alla fina människor där ute <3

4 Responses to Employer Branding event i Malmö by …

 • AL says:

  Hej, När jag var arbetssökande några månader pratade jag med flera företag och kommunen, samt var på 7 intervjuer. Jag var inte desperat efter jobb utan letade efter rätt jobb. Jag kan sammanfatta tiden som: It takes two to tango! Både att jag är intressant kandidat, och att rekryteringsprocessen sköts snyggt oavsett utgången. (obs detta var inte i Malmö regionen…)
  Jag kanske vill söka ett nytt jobb om ett par år, för en ny utmaning. Då spelar det ingen roll hur mycket en del arbetsgivare satsar på marknadsföringen. De arbetsgivarna måste leverera också, även till de som inte erbjuds tjänsten. Det räcker inte med en snygg fasad och jag vet några som är intressanta bakom fasaden. Jag jobbar hos en av dem nu =)
  Lycka till på eventet! Skriv gärna några rader i bloggen efteråt.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack för input! Du är välkommen på eventet om du befinner dig i Malmö!
   Jag lovar oxå att skriva om hur det gick.
   Med vänlig hälsning, Daniella

 • Jens says:

  Mycket intressant ämne! SÅ bra att någon faktiskt tar upp det. Företagen har mycket att lära sig om hur man behandlar människor som inte får komma på intervju och som inte får jobbet dom sökt. Ibland får man inte ens ett nej tack. Bra att du tar upp detta viktiga! Önskar jag bodde i Malmö, då hade jag kommit!

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Hej Jens, och tack för din kommentar.
  Jag har förståelse för att man som sökande vill ha besked, och det ska man oxå få! Men.. om jag får ta oss headhunters lite i försvar så har vi ingen möjlighet, iallafall inte jag, att ringa tillbaka till kanske 25-30 kandidater (i bästa fall) som ringt och talat in på min voicemail. Jag brukar faktiskt be kandidaterna att kontakta mig via mail – det svarar jag alltid på så gott som direkt eller inom ett par dygn.
  Men i den mån jag kan så ringer jag oxå tillbaka. Just för att samtliga sökande ska känna att dom får respons.
  Mvh Daniella

Arkiv