Borta bra men hemma är ändå bäst!

Japp, så är det! Jag har varit i Düsseldorf med mitt detaljhandelsbolag, Inovshop, och vi var på Euroshop-mässan. Den största retailmässan i världen, tydligen.
Och shit så stort det var. GIGANTISKT! Denna mässan har man var tredje år, alltså den stora. Sen har man en mindre Euroshop varje år.
Lite bilder från vår resa, nedan vi på Kastrup 🙂

Det blev en hel del shopping… ett par klänningar, en kavaj, en stickad tröja och lite andra saker till mig.. Men naturligtvis köpte jag oxå ett par saker till mina barn (köper alltid något till dom när jag åker iväg – och ger dom självklart alltid pengar när dom åker iväg!).

… bla köpte jag & Patricia nedan likadana klänningar, hahahha! Nu gäller det att vi snackar ihop oss när vi ska på gemensamma möten, hahah!


Det blev mycket mat och godsaker.. inte så nyttigt hahha..

.. och här är vi på tredje och sista dagen och firar tre framgångsrika dagar med bra möten – men vi längtade hem..

Väl hemma var det back to basics direkt igen.
Redan när första arbetsdagen var slut, så var det dags att gå på inflyttningsfest hos en affärskollega. Mycket trevligt. Jag tog med min goda vän Niklas 🙂

… och nu ligger jag på soffan och searchar kandidater på LinkedIn – söker med ljus och lykta efter en grym affärsman – som gärna får vara en kvinna! Tipsa gärna 🙂
Tata!

2 Responses to Borta bra men hemma är ändå bäst!

 • Jeanette says:

  Klart du köper i alla fall NÅGOT till dina barn!! Det gör varje förälder med lite självaktning!! Jag förstår vart hän piken riktar sig, thihihihiihi!
  Du är grym Bellis! Keep up!

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Såklart att du förstår till vem piken är riktad, hahhaha! Frågan är om han förstår det? Trots att han är här inne och lusläser tio gånger om dagen så tror jag ändå inte han kan ta till sig informationen.. jaja.. suck. Om jag kan få honom eller någon annan för den delen, att förstå att man ALLTID ska sätta sina barn i främsta rummet. så blir jag nöjd.
  Jag kommer alltid köpa något till mina barn när jag reser – och jag skulle definitivt inte fråga barnen vad dom har köpt till mig – hallå!!! I synnerhet inte om han själv inte köper något… my God…
  Och jag ger dom alltid pengar så att dom kan köpa något extra.
  Sån är jag 🙂

Arkiv