Bara lördag kväll och jag är redan helt slut efter gårdagens tjejmiddag och dagens två kalas! Och ej att förglömma, en som vanligt sjukt fullspäckad arbetsvecka.
Hann dock med en löprunda, 5km blev det bara. Vill ju helst springa längre på just helgerna eftersom jag oftast har lite mer tid då. Men denna helgen hann jag bara med en femma. Tar jag igen nästa helg 🙂

Men min böna Beata <3

Jag gjorde ajvarkyckling med ris och så hade jag auberginesallad, tzatziki och några andra grekiska röror.

Hos min bästa syrra som hade namnsdag, Theodora, som betyder gåva från Gud – och det är hon banne mig!

Med Patti och firar 60åringen Jeanette!

.. och som om min vecka inte har varit tillräckligt spännande, så har jag till råga på allt haft lite bilproblem.. !
Tidigare i veckan skulle jag leda ett event på morgonen och när jag (något stressad) kom ut till min vapendragare, min Ninja-Nettan, alltså min bil, så startade den inte. Gissa om pulsen gick upp på mig… jag fick väcka min fina dotter, som för en gångs skulle hade sovmorgon stackarn, och hon fick köra mig.
Till saken hör att jag hade bokat tid för service och besiktning dagen efter min bil bara lade av. Det var bara att ta dit den en dag tidigare. Startkablar is da shit. Mina barns kompis Omar med som hade dom. Och såklart min fantastiska pappa som hämtade mig efter mitt event.
Tacksam att mina döttrar skulle iväg just över denna helgen, då kunde jag ha deras bil. Men jag fick tillbaka min egen bil dagen därpå, så egentligen var det ingen fara på taket.
Visade sig att det var batteriet på min bil som behövde bytas.

.. men vad jag inte visste var att once man tar bort batteriet på en (ny) bil så blir det som ett ”strömavbrott” och därmed behövs en kod för att låsa upp systemet med navigatorn, radion, bluetoothen mm.
Den koden hade inte jag… jag testade mig fram ett par gånger – big mistake – och lyckades bara förvärra situationen genom att systemet låste sig helt.
Det var bara att bege sig till Nissan för att få koden och en stund senare var problemet ur världen, pust.
Jag kan inte köra bil utan musik eller navigator – eller framförallt utan att ha handsfree-telefonen inkopplad. I-landsproblem, jag vet. Men just telefonbiten är viktigt eftersom jag kör mycket bil och jag pratar mycket i telefon. Och då behöver jag ha händerna fria.
Hursomhelst, det var alles för denna gången. Slutet gott allting gott.

Ta hand om er alla fina människor där ute <3

One Response to

Arkiv