Finally Friday

Just denna fredagen och denna helgen såg jag faktiskt extra mycket fram emot. Jag behöver hämta mig efter en hyfsat tung vecka. Jobbmässigt då.
Jag älskar ju mitt jobb, det vet ni som följer mig. Men ibland flyter inte allt på så smidigt som det brukar. Det gillar inte jag. Det har hänt lite för många saker på alldeles för kort tid, saker som varit utanför min kontroll. Tack o lov har det inte varit något som skadat oss, men det har varit några riktigt störande moment i våra annars så problemfria processer. Jag är tacksam för det jag har lärt mig men jag är ännu mer tacksam över att vi på riktigt har dom allra bästa kunderna på jorden! Världsklass!

Faktiskt har det även varit tungt privat. Jag har varit på begravning. Även om det inte var någon som stod mig supernära, så påverkar det mig ändå djupt. Först och främst för att en fin människa dör. Och att se sina vänner så ledsna. Sorgen som är så påtaglig.
… samt den fruktansvärda och absolut förbjudna tanken, att … nej, jag kan inte ens skriva det.
När jag tänker efter har jag varit på två begravningar och två dop inom loppet av bara några månader. Tack gode Gud för den balansen… men shit alltså… jag är i den åldern nu där begravningarna förmodligen kommer vara mer frekventa än dop och bröllop.
Jag vet att det är livets gång, men jag har svårt för att acceptera det. Jag vill inte ens tänka tanken.

Kvällens löprunda var extremt skön och välbehövd!
Nu filmtajm med min Elena som strax kommer hem med godis och glass. Längtar <3

One Response to Finally Friday

  • Birgitta says:

    Godmorgon fina Daniella. Ännu ett inlägg som påverkade mig. Jag ska inte tjata om Gud men om man funnit sin tro finns det ingenting som kan rubba en. Du övervinner alla hinder. Vi måste prövas ibland.
    Önskar dig en fin lördag med dina nära och kära.
    Vh, Birgitta

Arkiv