Jag, en riktigt hemmakatt

Jag älskar att vara hemma. Verkligen älskar det.
Mitt hem är min borg och stället där jag känner mig fri och trygg.
Jag älskar allt med mitt hem – nästan allt… jag älskar inte mitt kök eller att jag inte har ett badkar & öppen spis. Som jag önskar att jag hade ett badkar, en öppen spis och ett annat kök. Basically är det väggen i köket jag gärna är utan, inte själva köket i sig som är det största problemet (även om jag gärna hade haft ett finare kök).
Well, köket ska bytas. När vet jag inte, men förhoppningsvis under detta året. Ritningarna är redan klara..!
Och att stoppa in ett badkar borde väl inte vara så jäkla svårt? Jag vill inte kakla om, bara byta ut duschen mot ett badkar. Den öppna spisen borde inte heller vara så svår, jag har ju redan en skorsten.
(och nu fick jag genast dåligt samvete… jag borde vara glad över det jag har…vilket jag är..).

Men om jag nu älskar mitt hem så mycket, hur kommer det sig att jag är så lite hemma? Ja, det kan man undra. Jag reser mycket, både i affärer men oxå privat, inom landet men mest utanför Sveriges gränser. Jag älskar att resa. Helst till nya platser, men jag har inga problem att återvända till samma plats fler gånger.
Nästa resa, som det ser ut just nu är i mars, och då ska vi till Düsseldorf (!). Den resan hade jag faktiskt glömt bort…

Iallafall, nedan bild är från i julas och just den dagens frukost; 2016 års julgodis (vi är ett gäng tjejer som bakar inför varje jul). Bra frukost va? Julgodis.. 🙂

Varför en ”julbild” just nu? Jo, för att snön behagade komma till Skåne först nu. Det har snöat hela dagen.
Me not like at all.. Varken jag eller mina skor är skapta för snö & slask..
Förhoppningsvis smälter det bort snart.

Tata gott folk!

Comments are closed.

Arkiv