Vilken vecka!

Vem har sagt att söndag är vilodag? Inte här iallafall, idag har jag städat hela huset.
Nu är det eftermiddag/tidig kväll och jag har äntligen landat i soffan – dock inte för vila utan för ännu mer arbete … vi har sjukt mycket att göra på jobbet, vilket ju är oerhört positivt, och har man som jag då prioriterat bl a afterworks och middagar flera kvällar denna veckan, ja då får man ta smällen på helgen. Fast jag klagar inte, det vet ni 🙂

.. i synnerhet inte när jag får äta såhär god sushi! Från Nama, på Limhamn, reds anm.

Vill även passa på och säga tack till alla er som hört av sig och undrat varför jag inte bloggat på nästan en vecka, hehe. Sötaste, jag är alive and kicking, men har helt enkelt inte haft tid – eller rättare sagt, jag har inte prioriterat att skriva..

Song of the day: ”A hard day´s night” med Beatles! Som för övrigt påminner mig om min bror <3 han lyssnade alltid på bl a The Beatles och Elvis Presley – men även KISS, AC/DC och andra hårdrocksband (jag vet, fråga inte.. jag fattar inte heller den kombinationen, hahaha).

Nu går jag tillbaka och skriver personprofiler igen, tata gott folk!

4 Responses to Vilken vecka!

 • Sara Sara says:

  Jaddå, du är saknad! Jag går in här var enda dag och kollar! Flera gånger om dan. Jobba nu inte ihjäl dig finaste.
  Är det förresten din ZEBRA väska i bakgrunden? Resa nu igen? Lyllos dig 🙂

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Skarp-öga, jo det är min zebraväska och ja jag ska iväg men bara inom landet 🙂

 • Pelle says:

  Önskar dig en härlig vecka Daniella!

Arkiv