I was born to be wild… yeah!


Denna stämmer så bra in på mig, hahahah!
Mina partypingla-dagar är long gone by now… men, make no mistake; jag skulle lätt kunna festa järnet med rätt människor och vid rätt tillfälle.
Dock inte varenda helg. Eller flera gånger i månaden, eller veckan (!). Det är jag nog lite för gammal för oxå. Dessutom hade jag nog inte tyckt att det hade varit roligt. Jag behöver inte surround myself med en massa (olika) människor i tid och otid.
Jag tycker det är sjukt patetiskt när 40-45-50plussarna desperat ränner ute varenda helg och även flera dagar mitt i veckan. I synnerhet om dessa även har barn. Vad förmedlar man till sina barn, liksom? Hur vill man framstå?
Det är faktiskt lite synd om den här sortens människor. Tänk vad hemskt att inte kunna finna glädje i att vara hemma. Inte ens med ditt barn!

Att jag har min superwoman-tisha på mig just idag är ingen slump; det är mer för att lura mig själv, få mig att tro att jag ÄR en superwoman fastän jag är lite trött idag efter den oerhört trevliga middagen jag var på igår.

Notera: trött. Och lite. Inte bakfull. Visst tog jag några glas vin igår, men jag blir aldrig full, och jag behöver inte dricka alkohol för att ha roligt.

… och så gillar jag nedan words of wisdom by Karl Lagerfeldt:

I_couldn’t_agree_more! Det är tragiskt att det finns så många patetiska korkade, små saker som är billigare än gratis tillochmed.. konstaterar att dom inte begriper bättre… och ägnar nu resten av kvällen till lite jobb och därefter mys med mina fantastiska döttrar <3

4 Responses to I was born to be wild… yeah!

 • Richard says:

  Superwoman superbella superdaniella du är en superkvinna! Snyggaste!

 • Pernilla A says:

  I allt du gör är du en classy girl. T o m i den t-tröjan ser du classy ut! Go girl!
  Jag måste fråga dig Daniella, har du fixat dina läppar? I så fall var och med hur mycket? Dom är super fina!
  kramen på dig!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack för snäll kommentar! 🙂
   På frågan om jag fixat läpparna; NEJ, ALDRIG I LIVET, HELL NO!! Ser det verkligen ut så?!?
   Jag skulle aldrig någonsin spruta in något i mina läppar. Inte heller i pannan, kinderna eller någonstans på ansiktet eller kroppen. Botox o sånt är inget jag ägnar mig åt. Jag vill åldras med värdighet och inte se ut som plast. Inte heller vill jag förmedla till mina döttrar att detta är något man behöver ägna sig åt. Ser alltför många unga som förstör sitt utseende genom att i så tidig ålder börja med onödiga ingrepp. Himla synd tycker jag…

Arkiv