Söndagen går i lördagens tecken..

…precis som igår kväll är det jag, soffan, koppen med ingefära, honung och citron, bok, Netflix eller väninna på luren.

Och precis som igår dagtid var jag med lilla Anna, fast inte på brottartävling, utan på löpning. Anna ska följa med mig och springa några gånger i veckan. Ska bli kul!

Anna var för övrigt grym med tanke på att hon inte är van vid att springa ute.  Vi tog det alltså väldigt lugnt – oxå för att jag varit sjuk och inte kunnat träna som jag brukar. Efter löpningen körde vi även en 7minutare. Och imorgon blir det samma procedur!

Iallfall när jag kom hem lagade jag mat, idag blev det en Créme Ninon, grön ärtsoppa. Det blev sjukt gott. Fastän jag inte alls följde receptet, hehe. Istället för två schalottenlökar tog jag en gul och en röd lök. Istället för persiljekvistar tog jag färsk basilika, och vinet vet jag inte om det var ”torrt”, sånt kan inte jag, utan jag tog det vinet som fanns. Det enda som stämde var väl ärtorna, hahhaa!

Nu ser jag fram emot nästa vecka, kommer som vanligt hända massor och jag ser så fram emot det!
Styrelsemöte, kundbesök och telefonmöte varvas med intervjuer, presentationer och referenstagningar, mm. Och ett invigningsmingel hos min bank Sparbanken Syd. Ska bli kul!

Trevlig kväll till alla fina människor! <3

Comments are closed.

Arkiv