Feedback

Vi kan väl vara rörande överens om att konstruktiv feedback är bland det bästa man kan få? Iallafall av människor som känner oss och som framförallt vill oss väl.
Jag fick feedbacken häromdagen att en av mina vänner beundrar min förmåga att aldrig visa utåt hur jag känner och mår. Att oavsett om min värld har rasat, så är det inget jag tex lägger upp på Facebook. Något som många andra gör. Alldeles för många om du frågar mig…
Nej, det skulle verkligen aldrig falla mig in. Aldrig. Varför gör man det liksom?? Visst, jag förstår att man kan agera i affekt – det ska gudarna veta att jag har gjort – men jag förstår ändå inte att man kan vara helt gränslös (det har inte jag varit, for the record).
Sen har jag faktiskt skrivit här på bloggen om min separation från min exsärbo – nästan ett helt år efter uppbrottet. Alltså inte i affekt. Jag tänkte länge och väl över hur brutalt rak och ärlig jag skulle vara, och jag har varit sjukt ärlig. Något som verkligen uppskattades, till min förvåning (!).
Men ännu har jag inte varit riktigt brutalt ärlig. Det kommer dock… och det kommer vara väl genomtänkt innan det publiceras. Var sak har sin tid, som ett gammalt ex alltid sa (och på tal om det som följer nedan, detta fd exet, alltså inte exsärbon, utan ett många år gammalt ex, han blev duktigt outad på Facebook för inte så längesedan…)..

Jag hör om många som lägger upp alla möjliga snyfthistorier på fejan. Men kom igen, hur patetiskt är inte det?? När det är så uppenbart att det enda man söker är tyck-synd-om-mig-attention från eventuella korkade följare…
Alldeles för många lägger oxå upp statusar som verkligen inte är passande när man tex är förälder till omyndiga barn (myndiga med, för den delen..lite skam kan man väl ha i kroppen!). Och i synnerhet om du är vän med dina barn på Facebook.
Jag syftar på föräldrar som ofta uppdaterar att dom är på krogen och främst dom som gör en massa inlägg som anspelar på sex. Det är fan inte okej när man är förälder!  Tänk lite på barnens reaktion oxå. Stackars ungar.. dom måste ju skämmas ihjäl..tänk att ha en mamma eller pappa som hela tiden anspelar på sex när hen lägger ut något på fejan? Eller att dom är ute och dricker i tid och tid?
Hur vill man framstå?
Tänker inte dessa människor efter???
”Hmm… tänk om mitt barn ser detta.. hur skulle hon/han reagera egentligen?”
Det var en retorisk fråga.. klart dom inte tänker.
Att tänka förutsätter att man har en hjärna. Det kan inte dessa människorna ha.

… men snälla ni, försök ändå att använda den lilla hjärnan ni eventuellt har..

Och till er andra fina och tänkande människor, er önskar jag en härlig dag <3

One Response to Feedback

  • Cilla D says:

    Vissa personer borde verkligen inte få kalla sig förälder. Stackars ungar med såna förebilder.
    Kan det bli något vettigt av dom månne??

Arkiv