Mot ljusare tider …

… på fler sätt än bara årstidsmässigt.
Nyårsbaksmällan har väl lagt sig för de flesta. Tack o lov blir jag aldrig bakfull. Kan ju bero på att jag heller aldrig blir full.. finns ett uppenbart sammanhang mellan dessa två, det kan man inte komma ifrån, hahhaha.
Jag tog dock ett par glas vin på nyår, som i övrigt firades lugnt och stilla med trevligt sällskap, god mat och fina diskussioner – och inga nyårslöften. Jag lovar ingenting, utan jag fortsätter leva ett hyfsat sunt liv med träning och bra mat. Jag tänker fortsätta spendera tid med min familj och vänner. Jag tänker fortsätta jobba, resa, slappa.
Medandraord så tänker jag fortsätta vara som vanligt.

Och som vanligt tillbringades nyårsdagen hemma hos mina föräldrar, och det var mycket gott och trevligt, även det som vanligt.
Efter en god middag, som jag oxå fick som goodie-bag med mig hem, var det dags för vasipolitan. Ni vet, när man kan vinna den där lyckopengen. Well, jag höll mig jäkligt långt borta.. ville absolut inte vinna den jävla pengen igen så jag valde inte ens bit själv. Min syster valde åt mig. Och min syster var oxå den som vann pengen. Önskar henne ett fantastiskt år!
(och nu slår det mig att jag inte har en aning om var pengen är som jag vann förra året! Den som jag tänkte slänga all världens väg eftersom ett av mina största bakslag kom tio dagar efter att jag vann den så kallade lyckopengen. Shit, jag måste hitta den.. för att kasta den!).

… fast vi har en vasilopita här hemma som min mamma gjort till oss. Jag och mina döttrar ska köra den när vi alla är samlade, dvs ikväll. Båda mina döttrar har varit iväg över nyår och först ikväll är vi alla tillsammans igen.

Nåväl, nedan jag med familjens yngsta prinsessa, Aliki. Älskar när hon kommer till mig <3

Hur jag förresten började det nya året? Med en löprunda såklart!

.. och planen, eller rättare sagt ambitionen, är att alltid börja dagarna med en härlig och uppfriskande löprunda, även om jag vet att det inte alltid kommer att gå.

Önskar alla fina människor en fin dag <3

Comments are closed.

Arkiv