Mellandags-status

Jag som trodde jag skulle vara lite ledig i mellandagarna. Well, det har inte blivit mycket ledighet här inte. Referenser ska tas och sammanställas, cv ska läsas, kandidater ska searchas, intervjuas och slutligen profileras för att sedan skickas till kunderna. Detvillsäga, kandidater som vi väljer att gå vidare med. Det kan ta sin lilla tid, även om vi är hyfsat snabba.

Efter en lång dag med bra möten hade jag date med min söta guddotter Anna. Vi gick lite i affärerna och tog en fika.
Anna skulle få sin försenade julklapp av mig.

Jag fick oxå en julklapp av henne. Naaaw! Jag blev så glad över den!


Jag fullkomligt älskar doftljus och denna luktar så himla gott!
Har hur många doftljus som helst och dom används flitigt i mitt hem.

Nu ska jag iallafall sammanställa en referens och sedan göra ett elegant svanhopp rätt ner i sängen.
Imorgon väntar ytterligare en intensiv dag – trots att det fortfarande är ”mellandagar”.. Jaja.. jag gillar läget, hehe!
Tata lovers, and May The Force Be With You #starwars

One Response to Mellandags-status

  • Grete says:

    Hoppas du får vara lite ledig någon dag!
    Söt guddotter du har

Arkiv