Fördelarna med att vara egenföretagare!

.. är blandannat att man bestämmer själv när man kan vara ledig. Som idag tillexempel. Jag var i Lund med min mamma i ett ärende och när det var klart så frågade hon om vi kunde gå på Nova. Jag sa direkt nej eftersom jag inte hade tid.
Men så tänkte jag till ytterligare ett varv och bestämde att vadfan, jag tar mig tid. Jag hade inga möten bokade på eftermiddagen, bara admin-saker. Och det är inte det roligaste jag vet, att hålla på med administration..
img_4306
..och jag är så glad att jag tog mig tid att umgås med min mamma. Det var längesedan jag och morsan gick i affärerna. Vi fick färdigt med några julklappar. Jag gjorde ett par fynd till mig själv oxå, två kjolar och en topp. Riktigt snyggt. Allt i svart.. jo, jag vet vad vi har sagt om svarta kläder.. men det här var så snyggt och det gick helt enkelt inte att motstå.. 🙂
Jag & mamma hade en härlig eftermiddag och jag är så glad att jag tog mig tiden. Det måste jag göra oftare.

Nu.. nu är det dags att ta itu med det jag sköt upp..Tata alla fina människor <3

2 Responses to Fördelarna med att vara egenföretagare!

Arkiv