Galen vecka är snart slut

Jag har haft en mer intensiv vecka än vanligt. Min vecka har varit sjuuuk. Jag har haft så mycket på jobbet men även utanför arbetet. En av mina stackars kunder fick beskedet att han skulle träffa ”kandidat nummer 1 på måndag kl 9.30 och kandidat nummer 2 på måndag kl 9.30″.
Han blev lite förvirrad.. och det kan man ju förstå.. jag menade ju att kandidat nummer 2 skulle komma på torsdag kl 9.30 🙂 Ni fattar, det har varit väldigt mycket att hålla reda på. Inte för att jag har problem med ”många bollar i luften” (oj, vad jag inte gillar den klyschan!) men de sista veckorna och i synnerhet denna veckan har varit hysterisk.

Så denna helgen tänkte jag göra så lite som möjligt utanför hemmet. Jag, Tomas & Magnus blandannat var på glöggmingel hos Christine & Andreas i lördags och det var så trevligt. Riktigt mysigt och underbart hus!
Söndagen har gått i Netflix tecken. Jag hoppade min löprunda och har bara tagit det lugnt.
Jag lagade mat, mina döttrar och bonusdotter, fina Rania som är här från Norrköping, skulle äta middag tillsammans. Det blev kyckling med ris, grönsaker, sallad och lite annat smått & gott till!
Kycklingmarinad in the making!
img_4280
… i väntan på tjejerna så dricker jag lite basilika-likör som min älskade thia Cool skickade med mig i somras. Jag passade oxå på att ringa henne för att säga hej och då berättade hon att hon ville skicka med fikonmarmelad med min pappa (som kom hem från Grekland idag efter att ha varit där i ca två veckor), men min pappa sa att vi fortfarande hade! Eee.. not! Min är slut! Jaja…. jag får väl åka dit och hämta själv 🙂
1fullsizerender
..och just det, jag gjorde scones till frukost. Älskar scones!
img_4274
… och så har jag druckit godaste glöggen ever: hallon&lakrits-smak!
fullsizerender-1
Nu tillbaka till soffan med tjejerna – Rania ska plocka mina ögonbryn. Ajaj, men ingen gör det lika bra som hon!

Fortsatt trevlig kväll till alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv