Föreläsningen på Thoren Business School, check

img_4091
Idag pratade jag om Arbetslivet, hur man söker jobb och vad man ska tänka på när man kommer ny till en arbetsplats.
Jag tror att jag har varit på skolan och föreläst typ fem-sex gånger. Jag har även talat om Rekrytering och Entreprenörskap. Extra kul är det att de sista gångerna jag varit där så har lärarna frågat specifikt efter mig. Det gör mig faktiskt jättestolt och jätteglad. Och så tacksam! Det är ju ändå ett kvitto på att man gör någonting rätt iallafall.
Och det är detta jag jobbar så hårt för; jag vill vara bäst på det jag gör. Jag vill aldrig att mina uppdragsgivare ska ångra att dom anlitat mig. Och peppar-peppar, mig veterligen har ingen gjort det än. Jag skulle bli förtvivlad om det hände. Snälla Gud, låt det aldrig hända. Låt mig aldrig luta mig tillbaka och leva på gamla meriter. Låt mig aldrig bli fat and happy.

Idag efter jobbet var jag på Advokatbyrån Setterwalls årliga julfest. Som vanligt mycket trevligt och bra arrangerat.
Jag var där med min vän Teddy – han som döpte min bil till Ninja-Nettan, hehe. Missade du det inlägget för två år sedan? Kolla här då!
img_4094
… men som vanligt var det lika härligt att komma hem till mitt älskade hem, och min älskade soffa. Shit alltså, jag är en riktig hemmakatt. Jag älskar verkligen att vara hemma. Jag tror att det är för att jag är så mycket ute. Är jag inte på events, så reser eller jobbar jag till sent. Eller så är jag på afterwork med vänner som jag inte träffat på länge. Det är så sällan jag är hemma alla kvällar en hel vecka i rad. Har nog inte hänt på åratal.
Men imorgon, fredag, ska jag vara hemma (om jag inte låter mig luras iväg till Galores julfest på Koi – ytterst tveksamt, dock…) på lördag julbakar jag med mina grek-väninnor och på söndag ska jag vara hemma precis hela dagen. Tänker inte ens gå utanför dörren.

Men nu sätta ihop annons till ytterligare en rekryteringsaffär som vi tog idag, en ”spindel/högerhand/admin”-person.
Vi är så tacksamma för förtroendet våra kunder ger oss och vi gör allt i vår makt för att återgälda det med den bästa kandidaten som finns.

Tata gott folk!

2 Responses to Föreläsningen på Thoren Business School, check

 • Anna says:

  Hej Daniella! Det är en ren fröjd att lyssna på dig! Har lyssnat 2ggr. Du talar obehindrat och direkt från hjärtat. Dina föreläsningar är för det mesta lättsamma och roliga. Men också allvarliga. Du fångar eleverna och får dom intresserade. Inte det lättaste alltid. Ditt engagemang lyser igenom och det märks att du älskar ditt jobb!
  Keep shining girl!
  O snygg är du också!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Härlig kommentar att vakna upp till! Tusen tack!

Arkiv