Jag älskar IKEA!

… i synnerhet deras fyndhörna! Och ännu mer älskar jag den där hörnan när jag lyckas fynda något. Som idag!
FAB9-tjejerna skulle träffas på Ikea för att äta julbord, och jag kom dit en timme tidigare för att hinna ta ett varv. Man kan ju knappast åka till Ikea utan att handla något. Jag går alltid till fyndhörnan först, och det första jag ser är den här ubercoola gula fåtöljen! Jag skulle bara ha den.
fullsizerender
Så jag köpte den, lyckades trycka in den i bilen på något konstigt sätt, och sedan åt vi julbord.
Det var helt okej, och julbordet avslutades som vanligt med saftsås med lite gröt.
img_4067
Väl hemma hittade fåtöljen sin plats i vardagsrummet:
fullsizerender-2
Den vita skinnpuffen som låg där tidigare förpassas till ovanvåningen.
Nu avsnitt 75 på Förväxlingen.. ihhhh… bara 25 avsnitt kvar! Vaaad ska jag ta mig till sen???
Tata gott folk, ta hand om er <3

Comments are closed.

Arkiv