Gerard-drop-dead-gorgeous-Butler 😎

Visst har ALLA sett filmen Law Abiding Citizen? Om inte, marsch in på Netflix och leta upp! Jag såg den häromkvällen igen. Vet inte hur många gånger jag sett den. Jag älskar den! Framförallt tycker jag att Gerard Butler gör hela filmen. Han är så bra! Och han är så snygg! Sjukt snygg är han faktiskt.. och han gör något konstigt charmigt med munnen när han pratar.. ni vet vad jag menar, hehehe 😍
image
Samma gäller med Olympus Has Fallen, åh vad bra den filmen oxå är!!
image
Fast första filmen jag såg med Mr Butler var PS, I love you, och shit som jag grät till den filmen. Den vill jag inte se igen.

Elaka tungor säger att han och min exman är väldigt lika.. well, dom är ju grönögda och mörkhåriga båda (dock är min exman mer gråhårig än mörk nuförtiden) men där slutar oxå likheterna. Gerard är en knock-out, as-snygg! Min exman, hmm, jag säger inget så har jag inget sagt..
Fast jag kan ju högst motvilligt erkänna att det fanns en tid då mina barns pappa faktiskt var riktigt snygg. Det var han för ungefär ca 20 år sedan, alltså när vi gifte oss.
10 år senare, när vi skilde oss, var han inte längre lika snygg. Det var därför jag skilde mig. Bäst att skriva att jag skojade såklart. Jag vet att jag har en & annan läsare som inte är supersmart. Majoriteten av mina ca 12-15000 dagliga läsare är iallafall normalbegåvade, vänliga, trevliga, sympatiska och empatiska människor.
Och på tal om min exman, just idag hade varit vår 22a (!!) bröllopsdag om vi hade fortsatt vara gifta. Och då hade ni förmodligen hittat mig i en madrasserad cell med galler för fönstrena, iförd tvångströja – och det var inget skämt, till er inte lika supersmarta läsare, hahahhaah!

Nä, nu börjar det här inlägget balla ur känner jag, så jag drar till Prag med mina FAB-tjejer istället!

Ciao-ciao gott folk <3

4 Responses to Gerard-drop-dead-gorgeous-Butler 😎

Arkiv