Workin´ nine to five …

what a way to make a living
Nope, jag jobbar inte nio till fem. Har aldrig gjort, kommer aldrig göra. Jag jobbar betydligt mer än så – ja, även när jag var anställd.
Men när jag vill vara ledig så är jag det. Det är fördelen med att vara egenföretagare – shit som jag älskar den här friheten – och framförallt behöver den friheten!
Jag vill själv kunna bestämma när jag ska ha semester. Vill inte fråga någon – mer än mina kunder, som ju är mina ”chefer” egentligen.. Som tur är så är mina kunder noga utvalda och väldigt förståndiga människor, som förstår när jag behöver vara ledig, hehe.
Sen har jag själv blivit så förståndig att jag bara tar uppdrag som jag vill ha, och bara det var ett stort steg för mig.
15209209_908556992608185_77423313_n
15139740_908557892608095_28174672_n
Anyway, på ovan bilder är jag med min Micaela, som oxå tagit bilderna, vi var ute och åt efter skolan/jobbet igår och sedan var vi på bio och såg ”När lammen tystnar” – i särklass en av världens bästa filmer. Jag älskar Anthony Hopkins!

… och Song of the day kan ju bara bli denna med Dolly – the one and only – Parton 🙂

… för övrigt älskar jag (en av) hennes onliner:
Do you know how expensive it is to look this cheap!?

Inte för att hon ser särskilt cheap ut. Jag kan komma på betydligt fler billiga människor som både ser ut och är det.. alltså, riktigt billiga i både kropp och själ.
Jaja, skit i dom nu, tata alla fina människor! <3

Comments are closed.

Arkiv