Söndagsfrulle from now on

Bananpannkakor! Så enkelt och så gott. Endast två ingredienser, ägg och banan; mixa ihop, stek och voilà! Lite bär, grönsaker och hemmagjord nutella på det.

image

image

Idag åt vi frukost tillsammans alla tre. Första gången på ganska länge faktiskt. Shit som jag saknar mina barn alltså. Vi bor under samma tak men ses knappt. Jag är sjukt tacksam över att tjejerna fortfarande bor hemma, annars hade vi väl aldrig setts. Fast inte tänka på det nu. Tjejerna bor ju hemma och jag njuter av det istället för att tänka på en eventuell, framtida flytt. Och jo, jag vet att ordet ”eventuell” är överflödigt i sammanhanget..🙈

… och med ””söndagsfrulle from now on” menar jag att vi ska försöka att åtminstone äta frukost tillsammans på helgerna.

Fortsatt trevlig söndag alla fina människor!

Comments are closed.

Arkiv