Ta hit en jävla hink att kräkas i!!!

… för att citera författaren Dag Öhrlund! Okej, han sa inte ”jävla” men jag är rätt så säker på att han inte skulle misstycka.
image

Shit alltså, jag blir så sjukt provocerad över att den här grisen ens överhuvudtaget får permissioner och överhuvudtaget får se dagsljus – kan ni ens föreställa er hur provocerad jag blir av att det här avskyvärda svinet får skadestånd! Och jag har ingen som helst koppling till Engla eller hans andra offer, tänk dom stackars människorna som har… Kan inte ens föreställa mig.

Grottmänniskan i mig tycker det är helt rätt att han blev misshandlad. Personligen tycker jag att han borde bli torterad dygnet runt, non-stop. Det är vid sådana här stunder som jag är för dödsstraff. I synnerhet om man är återfallsförbrytare. Och jag vet hur icke-pk detta är men det skiter jag i. Jag är inte ute efter att vara pk. Avskum som det här kräket har förbrukat sin rätt att … ja, allt!

Shit. Stackars alla anhöriga. Detta är ett slag i ansiktet mot dom.

Mina tankar går till de anhöriga.

 

2 Responses to Ta hit en jävla hink att kräkas i!!!

  • Martin says:

    Ja fy fan!!! Va säger man. Han förtjänar inget mer än evig isolering. Kräk!!!!

  • Pierre says:

    Sverige i ett nötskal. Det daltas med brottslingar och offrena är det ingen som bryr sig om!
    Nä fyfan för vårt rättssystem!!!

Arkiv