Höjden av ironi…

… är när man, läs jag, för en gångs skull hade sovmorgon häromdagen, och så ringde telefonen supertidigt just den morgonen – det var en kompis som ringde, hade det varit något affärsrelaterat så okej..
Ironiskt är det oxå att man, läs jag igen, glömde sätta telefonen på tyst, vilket jag så gott som alltid gör inför natten.
Jaja, det var den sovmorgonen. Det var bara att stiga upp, ta den där löprundan som jag egentligen skulle ta på kvällen, fånga dagen och se glad ut!
… och se fram emot helgen för då ska jag sova ut.. (om jag kan.. är så sjukt morgonpigg numera).
img_2094
När vi ändå talar om höjden av ironi, är det inte ironiskt oxå när det finns folk som pratar om etik och moral men totalt saknar skrupler själva? Eller dom som försöker framstå som ”vän” men är i själva verket en ful smutsig orm.
Ironiskt är det oxå när små korkade människor vill spela i samma liga som begåvade personer.
Den sista meningen är för övrigt inte bara ironisk, den är otroligt skrattretande med. Feel free att gapflabba. Jag gör det.

En annan sak som verkligen fick mig att gapflabba var när jag nyligen fick höra om en person som alla vet vad hon går för, att hon anser sig vara ”svår” att få 😂 Ehh.. Say what!? Svår?? Det, mina vänner, är inte bara ironiskt; det är att totalt sakna insikt. Eller att bara vara stendum.
Ur led är tiden, hahahahah!

Så det här får bli song of the day: Ironic med Alanis Morissette!

Comments are closed.

Arkiv