Save the date, jag ska gifta mig!!

fullsizerender-18-39-05
För allt som står på Facebook är faktiskt sant. Så den 22 november nästa år är det alltså dags. Det är för övrigt en onsdag (!). Jaha, ska jag alltså inte ha en jättefest på mitt bröllop, menar Facebook? Folk jobbar ju mitt i veckan. Ja, det får vi helt enkelt lösa. Vilken tur att jag får en heads-up i så god tid, lite mer än ett år innan själva bröllopet äger rum, det är därför jag ber folk save the date redan nu, så att dom kan planera därefter.
Folk ska festa som fan på mitt bröllop. Om dom så ska vara lediga flera dagar efteråt.
Men Facebook förtäljer inte var mitt bröllop ska äga rum. Då bestämmer jag enhälligt här och nu att det ska ske i Grekland.
Fast vänta.. andra halvan av november.. då är det ju kallt i Grekland. Vill jag gifta mig när det är kallt?
Vill jag gifta mig alls? ..
Ja, det vill jag tydligen. Facebook säger ju det. Och vem är jag att ifrågasätta vad Facebook säger?
Drygt ett år kvar i frihet då alltså.

… känner jag någon vars namn börjar på P.. hm.. ja, det kanske jag gör.. hehe 🙂

3 Responses to Save the date, jag ska gifta mig!!

 • Η κουμπαρα says:

  Άντε με το καλο! Και εγω κουμπαρά χαχαχα!
  Ε ρε τυχερώς αυτός που θα σε παρη . Είσαι θεα γαμω τη τρέλα μου γαμω!!!!

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Du är för rolig du, hhahahaah! Är det förresten så du kallar dig from nu? Min koumbara? Hört låten ”den pantrevome, den pantrevome, ego den sovarevome” – fast det sista är inte sant, jag är sovari! Okej, kanske inte aaaalltid.. hahah.
  Gotta go, jag har ett bröllop att planera! <3

 • Richard says:

  Jag heter Pichard from nu, OK?!?!?!

Arkiv