Det här med respekt

Om man slår upp ordet respekt i Wikipedia får man följande förklaring:
Respekt betecknar i vardagligt tal aktning eller vördnad för en person. Mer konkret innebär detta att man värdesätter en persons egenskaper. Respekt kan även kännas och visas för abstrakta ting, som en nation eller religion.

Jag har stor respekt för många runtomkring mig. Både i privatlivet och i affärslivet.
Över lag så beundrar jag folk som står upp för någon/något. Som är grymma på det dom gör.
Som är goda människor. Som vågar gå mot strömmen. Som vågar ta en strid. Som har civilkurage.
Folk som har balls och ryggrad.

Viktigast av allt för mig är att jag har mina barns respekt.
Eller rättare sagt, deras förtroende. Dom ska alltid vara säkra på att jag alltid gör det som är bäst för dom.
Mina döttrar ska aldrig behöva undra om jag verkligen älskar och respekterar dom. Vilket dom för övrigt inte gör – är det något dom vet, så är det hur oerhört älskade dom är och alltid varit.
Och att alla valen jag gör, är baserat med deras bästa i sikte. Det vet dom om.
img_1397
Respekten för mina döttrar är för övrigt superstor; inte nog med att båda pluggar heltid på universitetet, dom arbetar oxå en hel del extra! Jag är så sjukt stolt!
Jag är så tacksam för relationen jag och mina döttrar har. Jag vet att det inte är alla förunnat att ha den relationen med sina barn. Nej, det innebär inte att jag vet allt om mina döttrar (jag ska heller inte veta precis allt), men det innebär att dom vet att oavsett vad som hänt, eller oavsett vad dom vill prata om, så finns jag här with open arms.

Varför en bild på kyckling med ris och grönsaker direkt från ugnen i ett inlägg som handlar om respekt?
För att det är en av mina barns favoriträtt. Därför 🙂 Och faktiskt en av mina favoriter med.
img_2240
Man bara lägger ner allt i ugnsformen, alltså kycklingen, riset, grönsakerna man vill ha och sedan kryddar man, fyller på med vatten och skickar in i ugnen, 200grader. Cirkus en timme och sedan är det klart. Glöm inte att röra om då och då och självklart vända på kyllingen!

Over and out – respect and peace folks <3

Comments are closed.

Arkiv