Kanske inte så genomtänkt…

… att springa den där 8an igår med @PTDarioIcosti.
Varför? Jo, för att redan när jag vaknade så hade jag lite ont i halsen. Och var lite förkyld och faktiskt lite hostig. Men inget allvarligt. Jag kände mig inte sjuk. Jag kände mig kanske inte friskast i stan heller, men definitivt inte sjuk. Så Dario och jag körde som planerat. Jag hade tänkt att vi skulle springa sjuan men det blev 8km till slut.
Så nu sitter jag här, dagen efter (med en extra timme som jag är så tacksam över!), och undrar om det var så klokt egentligen att springa igår. Jag har ännu mer ont i halsen idag och jag har inte tid med det. Har en del jobb som måste göras. Bara att bita ihop och se glad ut.

Idag fyller min älskade systerdotter Anna 12 år och igår firade vi henne med familjen.
Här var vi på Triangeln och shoppade tillsammans.
img_2340
Vi hade en trevlig stund och sedan gick vi hem och inväntade resten av familjen.
img_2344
img_2348
img_2357
Mina fantastiska föräldrar. Åh vad jag älskar dom. Så mycket <3
img_2365
..och älskade låtsas-farmor, åh vad jag älskar henne med. Fantastisk kvinna! <3
img_2372
… detta var igår som sagt. Som vanligt härligt att umgås med min fina familj.
Nu ska jag ta det där mötet som är inplanerat, och sedan tänker jag kurera mig resten av dagen.
Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu.

Trevlig söndag alla fina människor!

Comments are closed.

Arkiv