Running is my therapy

… i synnerhet när jag slog nytt rekord igår – igen!!
img_2270
Det är nästan helt ofattbart men jag är under 28 minuter på 5 km!! Mitt inomhus rekord är på 27,30 men jag trodde knappast det var nåbart. Men det är det ju! Bara 20 sekunder snabbare.. eller ja, 22 sekunder….!IMG_9753
Jag verkligen älskar att springa. Det är så himla skönt när jag känner att jag har full kontroll över min kropp.
Minns med fasa för några år sedan när jag fick problem med mitt knä och där man trodde att bara ett ingrepp skulle kunna ”rädda” mig. Ingrepp är för mig den absolut sista utvägen. Tack gode Gud så hjälpte övningarna som sjukgymnasten gav mig (jag som inte ens trodde på sånt, men nu gör jag!), och jag är så gott som återställd. Dock får jag lite ont i knäna om jag springer på bara asfalt. Så det undviker jag så mycket jag kan.
Nu skriva ihop annons på en ny rekryteringstjänst som jag fick idag – en senior verksamhetskonsult!

Happy running folks, tata <3

Comments are closed.

Arkiv