Hackad!

Det är tydligen hög aktivitet bland hackare… Bl a fick jag detta från Apple i helgen, suck.. Hoppas bara inte personen ifråga hunnit agera i mitt namn – eller i någons annans namn för den delen, som gör att jag får skulden för något jag inte gjort. Som jag tex fick i somras av en mycket liten person (bokstavligen liten alltså, på alla möjliga och omöjliga plan!) och som spred en massa skit om mig som inte varit sant och som säkert lyckades övertyga en & annan med sitt lilla bullshit. Dock inget jag bryr mig om.
… men om man ska vara ärlig, och det ska man ju vara, så har inte jag varit helt tyst när det gäller den här lilla personen, åh nej, jag berättar vad jag vet om henne.. och det är inte lite. Den enda skillnaden är att det jag har berättat är sant.
Ha! Vilka minnen jag fick nu.. ”ha”-et var ironiskt.. det var inte så roligt faktiskt. För då brydde jag mig. Jag pendlade mellan att vara ledsen, arg och besviken. Inte kul alls. Då.
Men nu? I couldn´t care less. Fattar inte ens att jag har brytt mig. Så under min värdighet.
img_1910
…och nedan fick jag idag från en av mina affärskontakter – och den här avsändaren skulle aldrig någonsin be mig om min bankdosa. Aldrig att han skulle göra det. Så jag ringde honom och meddelade vad som hade hänt, och tydligen var det betydligt fler än jag som fått nedan meddelande.
img_2110
Som sagt. Det verkar vara hög aktivitet bland hackarna. Och som jag har berättat tidigare; jag kommer aldrig skapa ett nytt konto, så om ni får en ny vänförfrågan från ”mig”, så är det inte jag.
Får ni något konstigt meddelande från ”mig”, så är det inte jag. Får ni något konstigt mail så är det inte jag.
Får ni något överhuvudtaget från mig som verkar konstigt, så fråga.
Utgå inte från att det är jag och sprid för fan inga lögner om ni inte vet. Fast det vet jag att ni som är begåvade och tänkande människor aldrig skulle göra, dvs majoriteten av mina ca 12-15.000 läsare.

Önskar alla fina, snälla och tänkande människor en härlig kväll <3

2 Responses to Hackad!

 • Anonym says:

  Τι σε νιαζει τη λέει η κοντή;; Πλάκα έχεις και σι! Δεν την ξέρουμε! Βρε γραψε την εκεί που ξέρεις o skit i henne!
  Και που είσαι φιλενάδα, είσαι και γ@μω της γυναίκες Sitt still

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hehe, du är rolig du… Οπος βλέπεις έβγαλα το όνομα σου, αλλα και της κοντής – και μερικά αλλα πράγματα που έγραψες για την κοντουλα.. Μην στεναχωριέσαι φιλενάδα, θα’ρθει η ώρα της 🙂
   Και που είσαι, την έχω όχι μόνο γραμμένη … Ξέρεις εσυ 🙂
   PS, jag sitter still haha!

Arkiv