När man får ett par timmar som man inte räknat med!

På grund av flyttat möte, alltså.
Min första tanke var att jag skulle ut och springa direkt på morgonen istället för på kvällen. Men redan i trappan på vägen ner från mitt sovrum fick jag lägga den planen på hyllan. Jag känner fortfarande av inflammationen i handleden och det gör ont om jag skakar för mycket.. Fan oxå. Jag ville verkligen springa idag..
Jag hälsar fortfarande inte med höger hand och jag har heller ingen klocka på mig (jag har alltid haft klockan på höger hand).
Så vad gjorde jag istället? Jo, koordinerade några möten mellan kunder & kandidater, tog ett par referenser och däremellan slängde jag in en maskin tvätt och tömde diskmaskinen.
IMG_0173
IMG_0178
På bilderna jag & min Elena när det fortfarande gick att cykla utan att frysa ihjäl.
Yes, jag har dessvärre slutat cykla till och från jobbet. Det är alldeles för kallt nu. Men kanske, kanske gör jag något gästspel med cykeln – om vädret tillåter.
Bespara mig eventuella kommentarer som att det inte finns ”dåligt väder, bara dåliga kläder” och jaddajadda – jag håller helt enkelt inte med. Det finns dåligt väder. Och bra kläder. Och dåliga kläder. Men jag fryser.
Simple as that 🙂

Ciao då alla frusna men även varma personer <3

Edit: jag sprang en runda iallafall när jag kom hem på kvällen, en femma blev det.
Var alldeles för rastlös för att inte träna. Och handleden – ja, imorgon är det en vecka sedan jag fick inflammationen. Jag är inte helt återställd, men räknar med att vara det innan veckan är slut.
Håll tummarna!
img_1815
Nu duscha 🙂

Comments are closed.

Arkiv