Ni som lider av ständig smärta …

… jag tar av mig hatten för er. Respekt.
Själv höll jag på att gå sönder i helgen när jag fick inflammation i handleden efter en tricepsövning.
Herregud så ont jag hade. Jag grät av smärtan. Och då hade jag ont i ”bara” några dagar. Och jag räknade minuterna till nästa Alvedon&Voltaren-kur. Hade inte klarat mig utan smärtstillande.
Jag gjorde den här övningen på onsdag kväll, från Seven-appen som jag brukar köra:
img_1676
På torsdagen hade jag lite ont i handleden och på fredagen vaknade jag av att handen var helt stel. Och inte bara stel. Det gjorde ont som fan, det brände och bultade oxå. Shit – var kom detta ifrån?
Jag grät av smärta. Så ont hade jag. Framåt lunch fick jag äntligen tid att bege mig till apoteket och när tabletterna började verka grät jag igen – av lättnad. Vilken befrielse.
Det var dessutom min högerhand.. jag hade en intervju och jag fick skriva med vänsterhanden. Blev sådär, hm..
img_1672
Jaja.
På fredagen skulle iallafall min goda högstadievän Heike från Finland komma, min Elena fick följa med och hämta henne, för jag kunde inte köra.
Elena & Heike fick oxå fixa med tacosen som vi skulle bjuda på när några av tjejerna från klassen skulle komma, jag kunde ju inte göra något – jo, arbetsleda, hahaha!
Heike har alltså inte träffat någon av tjejerna sedan 1985. 31 år sedan. Amen herregud.. 31 år!!
img_1681
Suzanna, Susanne, Heike, Helena, Carina och undertecknad.

Det blev en så himla trevlig kväll! Vi drack vin, inte jag dock (för jag knaprade på Alvedon & Voltaren), åt tacos och pratade gamla skolminnen. Som vi skrattade!

Dagen därpå fikade vi först hemma hos mina föräldrar, min mamma blev så glad över att träffa Heike igen 🙂 och sedan lunchade vi på Koi med Patricia och Nina, Heikes kompis.
img_1706
img_1709
Ikväll söndag, har jag tack o lov inte lika ont. Inflammationen har lagt sig lite. Har bara tagit en Alvedon&Voltaren-omgång. Min barndomsbästis var här igår kväll och kollade handen och hon tyckte jag skulle röntgas idag om det inte hade blivit bättre – men det hade det ju, så jag valde att hoppa över röntgen. Jag vet ju vad jag har gjort. Det är en överansträngning.

..och på tal om det, så måste jag börja göra mig redo för natten så småningom. Ska med tåget till Göteborg imorgon – kl 06.05! Det gör inte så mycket, är numera väldigt morgonpigg, så det är lugnt 🙂

Önskar alla fina människor en härlig kväll <3

Comments are closed.

Arkiv