NYTT PERSONBÄSTA!

Jag är så sjukt glad!! Så jäkla glad!! Hade inte alls tankarna på att komma under 29 minuter – nåja.. det är ju faktiskt en hel sekund under 29, hahaha. Jag var mer inställd på 29.30 typ.
img_1611
img_1620
Kände direkt när jag kom ut ikväll att jag hade mycket spring i benen. Hade inte sprungit sedan i helgen, och då sprang jag tian på lördagen och sjuan på söndagen i Bokskogen, och den sjuan var jäkligt jobbig. Behövde med andra ord vila.

Det har för övrigt varit en riktigt bra dag. Jag höll en föreläsning på en gymnasieskola, Thorens Business School, jag har varit där flera gånger tidigare, och dom bad specifikt om mig igen. Alltid kul att få komma tillbaka för att dom varit nöjda *stolt*
Efter min föreläsning fick jag en exklusiv och privat föreläsning av Peter Åberg, en man som jag blev mycket imponerad av. Jag blev tårögd vid flera tillfällen under tiden som han talade. Han har verkligen varit med om en resa som heter duga.

..och efter det så intervjuade jag & Helene kärlekspoeten & författaren Bob Hansson – podden släpps nästa vecka. Wow, vilken man.. you don´t wanna miss.. ! Under tiden kan ni lyssna på vår med Jobbsafari som ligger ute nu!
img_1602
Alltså en dag som började på bästa möjliga sätt och avslutades ännu bättre, med ett nytt pesonbästa på 5km. Underbart!
Och imorgon får jag besök av min högstadiebästis Heike och vi ska ha reunion med tjejerna från klassen – tacos hemma hos mig. Ska bli så himla kul.
Förstår ni hur mycket jag älskar mitt liv!! <3
Shit alltså!! :-)))

2 Responses to NYTT PERSONBÄSTA!

  • Rikard says:

    Din glädje känns hela vägen till Umeå, Bella! Tack så jättemycket ännu en gång för att du är en sådan fantstisk inspiration! Villken tjej du är!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

    Tusen tusen tack för snäll kommentar 🙂 jag blir så glad!

Arkiv