Söndag!

Igår sprang jag tian vid Ribban, kändes underbart.
Men innan dess träffade jag Christopher, en vän från Göteborg som jag inte träffat på år och dar!
img_1442
Han hjälpte mig med en sak för flera år sedan och för det kommer jag alltid vara tacksam.

Direkt efter vår fika körde jag till Ribban och sprang tio km längs havet och Västra Hamnen. Så jäkla gött.
Efter löpningen körde jag oxå en 7minutare – jag har träningsvärk idag, puh..
img_1448img_1454
Och ni vet väl bästa sättet att bota träningsvärk på? Just det, med mer träning!
Så därför tänkte jag köra sjuan i Bokskogen idag, tillsammans med Madde som jag inte träffat på evigheter.
fullsizerender
Det blev inte 7km i ett svep. Jag var för trött. Var seg redan när jag vaknade imorse, så det blev 3+1+3 – och helvete vad trött jag var efteråt.. Direkt när vi var klara var jag lite besviken på mig själv för att vi inte sprang 7km i ett svep, utan först 3km, gick sedan 1km, och sprang 3 igen; men Madde, som är så himla bra på att peppa, tyckte jag skulle fokusera på att vi faktiskt sprang 6km och det är inte fy skam när man sprungit 10km dagen innan. Well.. hon har rätt..

Det blir ingen löpning imorgon. Jag har heller inte tid. Det blir en busy vecka, som vanligt iofs, och mina löprundor får antigen ske väldigt tidigt eller väldigt sent på kvällarna. Kan liksom inte hoppa över varken styrelsemöten, sena intervjuer, radiopoddinspelningar eller framförallt förbereda en föreläsning som jag ska hålla nästa vecka.

Men just nu tänker jag bara längta efter mina tjejer, som äntligen kommer hem ikväll <3

2 Responses to Söndag!

  • Rikard says:

    Du är en sån fantastisk inspiration! Tack vare dig har jag lyckats ta tag i mig själv och förverkliga några av mina drömmar. Ville bara berätta för dig! Fortsätt med att vara ditt bästa du!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

    Tusen tack för din snälla kommentar, jag blev verkligen så glad! TACK 🙂

Arkiv