Byggda naglar

img_8503
Det här med byggda naglar. Jag har haft det till och från, men nu är det många år sedan jag gjorde det sist, typ 8 år sedan.
Anledningarna till att jag slutat är två: dels för att jag inte vill vara bunden till att behöva fixa mina naglar varannan/var tredje vecka typ, men framförallt för att det inte är så fräscht… Att det är snyggt väger alltså inte tyngre.
För visst är det mycket ohygieniskt med byggda naglar?
Det blir så skitigt under naglarna och det får man inte bort. Det tycker jag är så äckligt.
Sedan undrar jag oxå över om den egna nageln kan ta skada av att inte få ”andas”? Jag vet folk som haft byggda naglar i åratal, och när dom väl tagit bort de byggda naglarna, har deras egna naglar sett för jävliga ut.

Nä, som sagt, det är snyggt men ohygieniskt.. hade man inte fått så skitiga naglar undertill hade jag nog övervägt att bygga igen – även om det innebär att jag blir tvungen till att binda upp mig och passa tider var tredje vecka, eller hur ofta man nu behöver bygga nya.
Men jag är allergisk mot smuts (alla former) och vill absolut inte ha det nära mig, än mindre på mig.

Nu ska jag springa tian gott folk, tata och trevlig lördag – och god månad som vi greker brukar säga, nu när det är den 1a oktober och allt 🙂

2 Responses to Byggda naglar

  • Alex says:

    Jag har haft byggda naglar så länge jag kan minnas, man är alltid ”klädd” på något vis när ens naglar är vårdade. Men visst har du rätt i att det är smutsigt under den egna nageln. Ganska skitigt t o m usch 🙂 men för mig väger det tyngre att ha fina naglar. Lite skit dör man väl heller inte av. Någo gång ska jag ta bort naglarna om jag vågar!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

    Vi är alla olika – tur är väl det!
    Jag klarar dock inte av smutsen hur snyggt det än är med byggda naglar. Men jag har fina naglar ändå – se, man kan få både och 🙂

Arkiv