Borta bra men hemma bäst!

Sådär, då var den tredje resan i september avklarad (Sthlm & Finland förra och förrförra veckan), och jag är nyss hemkommen från Birmingham, eller rättare sagt Market Hardborough som ligger utanför Birmingham. Jag var hos min väninna Tots som jag känt sedan slutet på 80-talet (wow..!) och jag var hos henne för två år sedan oxå.
Första koppen kaffe fick jag på sängen, naaaw 🙂
img_1099-1
Tots & Donals vänner Mel & Alan kom på lördagen och vi var ute på ett ställe som hade riktigt god mat och bra musik – och lite roliga skrifter på väggarna! Gillade dwarf tossing – dvärgkastning, hahahhahaha :)))
img_1132img_1173
Jag drack jordgubbsöl, det var faktiskt ganska gott. Lite väl sött, men helt ok!
img_1136
Mel & jag, med Mels sons glasögon
img_1139img_1149
Söndag morgon började med en 5km joggingrunda..
img_1199
..och vi kom hem lagom till härlig engelsk frukost!
img_1203
All good things kommer dock alltid to an end, så även min resa.
img_1213
img_1224
Nu är jag hemma igen och ser mycket fram emot att sätta igång med allt jag har att göra inför kommande vecka.
Trevlig vecka alla finingar!

Comments are closed.

Arkiv