Hallå? Det är karma som ringer…

Oavsett hur lång tid det går, så kommer karma och biter dig i rumpan! Titta bara på Brad Pitt och Angelina Jolie!

image

Jag var on ”team” Jennifer och tyckte det var trist när hon blev lämnad. Hoppas bara hon inte tar exmaken tillbaka – nu när han förhoppningsvis förstått vad han förlorade.. Hört ordspråket ”He did the wrong thing to the right girl”? Well, många män har gjort detta. Fattar inte hur vissa kan vara så jäkla dumma i huvudet!

Nåväl, greetings from outside Birmingham, här jag som rastar Tots hundar – en av dom är Tots, den andra är kompis 🙂

image

Det trodde ni aldrig va! Inte jag heller..😘

2 Responses to Hallå? Det är karma som ringer…

  • Fredrik L says:

    Är det inte många tjejer som också är dumma i huvudet? Eller är det bara killar som är det?
    Varför utgår du från att det alltid är killens fel?

  • Bella says:

    Hej Fredrik, tack för din kommentar. Visst är det så att även många tjejer är dumma i huvudet – skitmånga, riktigt många, faktiskt! Sen har jag lite svårt att först varifrån du drar slutsatsen att jag tycker alltid att det är killens fel? Det tycker jag verkligen inte. Men i detta fallet är det Brad som var en idiot och lämnade Jennifer. Så ja, i detta fallet är det killens fel. Tycker jag. Och det är helt okej att inte hålla med 🙂

Arkiv